Je Beam-account verwijderen
U kan uw account op een eenvoudige wijze volledig verwijderen van de Beam applicatie.
Belangrijk: Dit proces is onomkeerbaar. Op geen enkele wijze kan u na de verwijdering terug toegang krijgen tot uw gegevens.
Stappenplan
-
Open de Beam app op je smartphone.
-
Klik op je profiel icoon en selecteer Account & apparaten beheren.

-
Selecteer Account verwijderen.

-
Bevestig je Beam-ID en selecteer Account verwijderen.

-
Je account is bij deze gedeactiveerd.
Belangrijk te weten
- Bij deactiveren word je automatisch uitgelogd op alle apparaten.
- Je kunt niet opnieuw inloggen.
- Jouw gebruikersdata wordt verwijderd (berichtengeschiedenis en gesprekken). Huidige leden van conversaties met jou zullen je berichtengeschiedenis wel nog kunnen bekijken. Nieuwe leden in conversaties waar jij in betrokken was kunnen eveneens je berichten lezen, tenzij je er bij het verwijderen van je account voor hebt gekozen om je berichten te verbergen van nieuwe deelnemers.
- Er worden geen nieuwe berichten meer aan jou bezorgd.
- Je moet Beam support opnieuw contacteren voordat een nieuw account met hetzelfde e-mailadres kan worden aangemaakt.
